Speciaal bezoek:

Deze speciale combinatie is ook te bewonderen op het evenemententerrein. Neem dus ook uw fototoestel mee!

CARRERA:
Spannende wedstrijden rijden en voor even het gevoel van Jos Verstappen krijgen, is mogelijk op de Carrerabanen van de Carreraclub Nederland. Foto’s

 

 

 

 

 

 

De vliegshows worden o.a. verzorgd door:
Nimbus Bemmel en de EVMC (Eerste Velpse Modelbouw Club)

DUTCH DRIFT FRIENDS:
Binnenkort plaatsen wij meer informatie over deze groep op onze site. Foto’s

LEGO:
Lego Club

Tractor Pulling:
Wedstrijden worden georganiseerd door: Micro Tractor Pulling.

Trucks in schaal 1:4:
RC ModelTrucks 1:4 Foto’s

Tuning Cars:
Kom kijken naar de mooi opgepoetste, dus blinkende Tuning Cars op het evenementen terrein. Op zondag verwachten wij ongeveer 500 auto’s!

U-GEARS:
Mechanisch houten bouwdozen. De modellen zijn, gebruikmakend van lasertechniek, uitgesneden in hout. Deze modellen kunnen in elkaar zetten worden zonder dat er gebruik gemaakt wordt van lijm! Filmpje

Vrachtauto’s in schaal 1:16: Foto’s 2015 
Modelbouwvereniging Papendrecht.
Mini-Truck-Club Recklinghausen e.V.

Modelboten:
Op zaterdag is bij de winkel van Hobma Modelbouw een zelfgemaakte boot te bewonderen. Het is de sleepboot “Furie” die in werkelijkheid in de haven van het Scheepvaartmuseum te Maassluis te bewonderen is. De model heeft een lengte van 2.15 meter en is af en toe ook varend te bewonderen. Tijdens de Modelbouwdagen is hij niet varend te bewonderen.

Speedboten:
Op de grote vijver demonstreert Xtream Boats speedboten, die met hoge snelheid over de vijver gaan. Het is een prachtig gezicht hoe deze boten een grote watersluier opspuiten en enorm snel een grote afstand afleggen.

Schaalboten:
Op de vijver bij de Jumbo laten leden van o.a. Modelbouwclub Titanic en andere hobbyisten hun prachtige, zelfgemaakte schaalboten rijden.

De volgende cartering bedrijven kunt u op het terrein aantreffen:

PIACINNO Koffie:
U kunt op locatie de overheerlijke koffie van PIACONNO kopen!

Weijers Barbecue:
Op verschillende plekken op het evenemententerrein treft u Weijers Barbecue aan. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje!